SOLUȚII

PARTENER

Vrei să închiriezi online?

Proprietar de locație de cazare

1

Înregistrează-te

Te înregistrezi în platformă: introduci numele persoanei fizice/juridice, email-ul la care dorești să te contactăm și-ți stabilești o parolă pentru administrarea contului.

Creare cont

2

Conectează-te

Te poți conecta la platformă și accesa modulul de administrare, imediat după finalizarea procedurii de creare cont, pe bază de email/cont și parolă.

Autentifică-te

3

Adaugă proprietate

În pagina de administrare îți adaugi una sau mai multe proprietăți, adăugând o fotografie de profil și album foto, datele de contact și date despre proprietatea adăugată. Adaugi tarifele de cazare diferențiate pe perioade și unități de cazare.

4

Activează proprietate

După adăugarea și verificare datelor proprietatea ta devine vizibilă pe platformă. Este momentul în care poți să primești cereri de cazare.

5

Primește cereri de cazare

Pentru a valida performanța platformei îți oferim o perioadă de grație de 3 luni în care poți să primești cereri fără plata abonamentului anual.

6

Semnează contract

Pentru ca totul să funcționeze perfect pentru ambele părți este nevoie să semnăm un contract pe care îl vei descărca din platformă și-l vei trimite pe adresa office@travelsea.ro după semnare.

Descarcă contrat

Asistență permanentă pentru tine și echipa ta

Specialiștii noștri sunt la dispoziția ta și îi poți contacta cu ușurință prin e-mail sau telefon, ori de câte ori tu sau echipa ta aveți nevoie de ajutor.

E-mail: office@travelsea.ro
Telefon: + 40 754 932 937

Promovare pentru proprietatea ta

Echipa noastră de marketing oferă consultanță personalizată pentru promovarea online a proprietății tale prin canalele de social media și blogurile partenerilor noștri.

Îmbunătățește imaginea brandului

Creșterea vânzărilor datorită fotografiilor de calitate nu mai este un secret. Cu o piață atât de largă de unde poți alege, comerciantul cu cele mai bune poze va câștiga interesul clientului.

Fotografii noștri profesioniști, au la dispoziție un studio complet echipat cu cele mai recente tehnologii digitale și peste 10 ani de experiență.

Contul meu